تاریخ : دوشنبه 12 آذر 1403
کد 3148

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:

تبدیل 2000 کیلومتر خطوط مسی هوایی مناطق تحت پوشش برق تبریز به کابل خودنگهدار

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: تا به امروز 2 هزار کیلومتر از شبکه مسی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
آیین بهره‌برداری از پروژه تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار شهر سهند با حضور فرماندار و دادستان شهرستان اسکو، شهردار شهر سهند و مدیرعامل و معاونان شرکت توزیع نیروی برق در محل امور برق سهند برگزار شد.
طی این آیین اکبر فرج نیا با بیان اینکه شرکت‌های توزیع نیروی برق رسالت تأمین برق پایدار، مطمئن و اقتصادی مشترکین را برعهده دارد اظهار کرد: در کنار تأمین برق مستمر به‌عنوان مسئولیت حیاتی، وظایف و رسالت‌های دیگری در حوزه مسئولیت‌های سازمانی و اجتماعی بر عهده دارند که در تمامی فرایندهای برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری لحاظ می‌شود.
وی افزود: صنعت برق همواره در حال تحول‌های شگرف است وریشه تمام زیرساخت‌ها است و به یک صنعت مادر تبدیل شده است و زندگی بدون برق قابل‌تصور نیست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز ادامه داد: انرژی برق در مباحث مختلفی چون رفاه و آسایش، فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، مدیریت ترافیک و حتی امنیت و آرامش شبانه و زیست شبانه تاثیرگذار است.
وی با تأکید بر اینکه همکاران شرکت تلاش می‌کند بهترین خدمات ممکن را به مشترکین ارائه دهند و این موضوع را در اولویت قرار داده اند. بیان کرد: در کنار این موضوعات، زیباسازی مبلمان شهری یکی از اولویت‌های دیگر این شرکت است و پروژه تبدیل شبکه مسی به خودنگهدار نیز در این راستا انجام می شود.
فرج نیا با بیان اینکه کل شبکه مسی شهر سهند به‌عنوان اولین شهر در آذربایجان شرقی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، گفت: هم اگنون 2300 کیلومتر شبکه مسی در مناطق تحت پوشش برق تبریز وجود دارد و تا به امروز از ابتدای سال جاری ۵۴۰ کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است و امیدواریم با تلاش همکاران تا دو سال دیگر تمام شبکه به کابل خودنگهدار تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار در پایداری شبکه برق نیز تأثیر داشته و خاموشی‌های ناشی از حوادث شبکه را به حداقل می‌رساند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به برنامه‌ریزی پنج‌ساله برای توسعه خدمات غیرحضوری و کاهش مراجعات حضوری گفت: در حال حاضر خدمات غیرحضوری در جامعه گسترش پیدا کرده و نیاز امروز است، بر همین اساس در موضوع برق نیز پروژه حذف مرزهای فیزیکی طراحی شده و تلاش بر این است تا پایان سال جاری به مرحله اجرا برسد.
وی ادامه داد: همچنین به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات، اکیپ‌های برق در صورت نیاز می توانند در همه حوزه های تحت پوشش شرکت در کمترین زمان ممکن حضور پیدا کنند.
فرج نیا با تأکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های کابل خودنگهدار ایمن‌سازی محیط است که با روکش‌دار شدن کابل ها از بروز حوادث نیز پیشگیری می‌شود خاطرنشان کرد: در مرحله دوم پروژه روکش‌دار کردن سیم‌های فشار متوسط 20 کیلوولت است که ابتدا در شهرستان اسکو و شهر جدید سهند اجرایی خواهد شد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 12 آذر 1403
  • ساعت 10
  • توسط سعید نجمی
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh