تاریخ : شنبه 25 بهمن 1404
کد 3605

مدیر عامل شرکت فانیر:

کاهش حوادث انسانی و افزایش بهره‌وری؛ اهداف کلیدی ارزیابی حرفه‌ای برق

مدیرعامل شرکت فانیر با تأکید بر اینکه این فرآیند صرفاً یک آزمون نیست، بلکه گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی و مهارت نیروهای عملیاتی است، گفت: هدف اصلی این طرح کاهش حوادث انسانی، افزایش بهره‌وری و تضمین بهره‌برداری صحیح از تجهیزات شبکه برق در سطح کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز،  علیرضا علیزاده، در آیین گشایش فرایند ارزیابی و صلاحیت حرفه‌ای نیروهای پیمانکاری شرکت توزیع نیروی برق تبریز، اظهار کرد: با توجه به توانمندی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فراهم‌شده در تبریز و انسجام مدیریتی موجود، اطمینان دارم این دوره یکی از بهترین دوره‌های اجراشده در کشور خواهد بود.
وی با تقدیر از مدیریت ارشد شرکت، معاونان، دفاتر آموزش، دفتر روابط عمومی، حراست و حوزه منابع انسانی افزود: در مدت‌زمانی کوتاه، زیرساخت‌های لازم برای برگزاری ارزیابی در سطحی استاندارد فراهم شد که نشان‌دهنده عزم جدی مجموعه برای ارتقای سطح حرفه‌ای نیروهاست.
مدیر عامل شرکت فانیر، تأکید کرد: نیروهای عملیاتی، تکنسین‌ها و کارکنانی که در کنار مردم و روی شبکه فعالیت می‌کنند، در صف اول صنعت برق هستند و ضروری است علاوه بر تسلط بر تجهیزات، توانمندی حرفه‌ای آنان نیز به‌صورت نظام‌مند سنجیده و تقویت شود.
وی با اشاره به حضور ارزیابان ملی منتخب از هفت استان کشور گفت: از میان ۱۳۰ ارزیاب ملی، بهترین‌ها برای این دوره انتخاب شده‌اند؛ اساتیدی با سوابق اجرایی و علمی برجسته که در کنار ارزیابان بومی تبریز، فرآیند انتقال تجربه و هم‌افزایی دانش را رقم خواهند زد، که در این دوره ۱۵ ارزیاب جدید نیز پس از گذراندن دوره‌های تخصصی به جمع ارزیابان افزوده شده‌اند.
علیزاده اهداف اصلی طرح صلاحیت حرفه‌ای را کاهش حوادث انسانی، ارتقای ایمنی، افزایش بهره‌وری و صیانت از تجهیزات عنوان کرد و افزود: اولویت نخست این طرح، حفظ جان و سلامت کارکنانی است که در شرایط حساس و به‌ویژه در عملیات خط گرم فعالیت می‌کنند. در کنار آن، ارتقای کیفیت بهره‌برداری از تجهیزات و جلوگیری از خسارت‌های مالی از دیگر دستاوردهای این فرآیند است.
وی همچنین با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه لجستیک معکوس و بازگرداندن تجهیزات به چرخه بهره‌برداری تصریح کرد: تنها در یک نمونه، حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان بازگشت سرمایه از محل بازیافت و بازسازی تجهیزات ثبت شده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت برق است.
مدیر عامل شرکت فانیر درباره ساختار اجرایی ارزیابی نیز توضیح داد: این فرآیند به‌صورت پنج‌وجهی شامل بررسی رزومه و سوابق، آزمون دانشی کتبی و آزمون‌های مهارت‌سنجی عملی در سایت‌های تخصصی انجام می‌شود و ارزیابی‌ها در حوزه‌های خط گرم و خط سرد به‌صورت واقعی و میدانی اجرا خواهد شد.
وی در پایان، ابراز امیدواری کرد اجرای دقیق این طرح، زمینه‌ساز ارتقای مهارت نیروها، کاهش حوادث و ثبت تجربه‌ای ماندگار در تاریخ صنعت برق کشور شود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 25 بهمن 1404
  • ساعت 16
  • توسط علی سلیمی گلیزه
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh