مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: دانشگاهها بهعنوان مراکز تولید علم و فناوری میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای تحقیقاتی و نیروی انسانی متخصص، نقشی کلیدی در توسعه زیرساختهای انرژی خورشیدی و فرهنگسازی مصرف بهینه برق ایفا کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، نخستین نشست هماهنگی احداث نیروگاههای خورشیدی توسط دانشگاههای شهید مدنی آذربایجان، صنعتی تبریز و شهرک های صنعتی به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز برگزار شد.
طی این نشست اکبر فرجنیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با تاکید بر بر لزوم گسترش همکاریهای علمی و اجرایی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر بهویژه انرژی خورشیدی اظهار کرد: با توجه به تأکیدات و عنایات دولت محترم در حوزه انرژیهای نو و فراهمسازی بسترهای قانونی و فنی لازم، امروز بیش از هر زمان دیگری زمینه برای ورود دانشگاهها به حوزه احداث نیروگاههای خورشیدی مهیا است.
وی افزود: دانشگاهها بهعنوان مراکز تولید علم و فناوری میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای تحقیقاتی و نیروی انسانی متخصص، نقشی کلیدی در توسعه زیرساختهای انرژی خورشیدی و فرهنگسازی مصرف بهینه برق ایفا کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: برق تبریز آماده همکاری در زمینه طرحهای نوآورانه دانشگاهی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر است.
وی بر تداوم اینگونه جلسات بهمنظور همافزایی بیشتر میان صنعت و دانشگاه تأکید کرد و آن را گامی مؤثر در تحقق اهداف توسعه پایدار انرژی در استان دانست.
در این نشست ضمن بررسی کلیات موضوع و ضرورت رفع ناترازی انرژی در استان بر ضرورت همکاری بین متقاضیان و متولیان امر تاکید شد.
پیش بینی می شود در دانشگاه شهید مدنی ۱۰۰ مگاوات و دانشگاه صنعتی تبریز (سهند) ۵۰ مگاوات ساختگاه خورشیدی با مشارکت وزارت خانه های نیرو و علوم احداث شود.
طی این جلسه اهم وظایف هر یک از عوامل دخیل در فرایند احداث نیروگاهها مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد در طی جلسات آتی گزارشی از پیشرفت هر یک از موارد ارائه شود.