مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: مصرف بهینه انرژی و هشدار درباره تبعات اسراف، همه از مصادیق روشن و ضروری امر به معروف و نهی از منکر در دنیای امروز به شمار میرود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، اکبر فرجنیا ضمن گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: بر اساس آموزه های دینی فریضه امر به معروف و نهی از منکر جایگاه والایی در اصلاح ساختارهای اجتماعی و ارتقای ارزشهای انسانی در جامعه دارد.
وی با بیان اینکه همه مسئولان در خصوص این موضوع تکلیف دارند و باید به این فریضه دینی عمل کنند، ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر در مفهوم واقعی خود، چیزی فراتر از موضوعات خاص است و در عمل، به معنای مردمداری، مسئولیتپذیری و تلاش برای رفع مشکلات و نیازهای مردم است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: امروز امر به معروف و نهی از منکر باید در موضوعاتی مانند مسائل اجتماعی، بهویژه فرهنگ مصرف صحیح انرژی و مقابله با اسراف نمود پیدا کند.
فرجنیا افزود: اسراف در مصرف انرژی و منابع طبیعی تنها یک رفتار ناپسند نیست، بلکه آسیبی جبرانناپذیر به سرمایههای ملی و حقوق نسلهای آینده وارد میکند.
وی اصلاح الگوی مصرف را مسئولیتی دینی، اخلاقی و اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: تشویق مردم به مصرف بهینه انرژی، آموزش اصولی، و هشدار درباره تبعات اسراف، همه از مصادیق روشن و ضروری امر به معروف و نهی از منکر در دنیای امروز به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز بیان کرد: بحث آموزش از مدارس ابتدایی و اطلاع رسانی و نهاینه کردن فرهنگ مصرف در خانواده ها یکی از موضوعات اساسی در این زمینه است و با آموزش مستمر، اطلاعرسانی دقیق و الگوسازی گام های اساسی می توان در این موضوع می توان برداشت.
انتهای پیام/