مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق تبریز، از اتصال به شبکه سامانه خورشیدی ۱۰ کیلوواتی در روستای خراجو از توابع شهرستان آذرشهر خبر داد.
به گزارش روابطعمومی، مهین طهماسب پور از اتصال به شبکه سامانه خورشیدی ۱۰ کیلوواتی در روستای خراجو از توابع شهرستان آذرشهر خبر داد و اظهار کرد: این سامانه دارای تعداد ۱۸ پنل خورشیدی ۵۵۰ واتی، تعداد دو اینورتر ۵ کیلوواتی است و با سرمایهگذاری شخصی و در پشتبام منزل مسکونی سرمایهگذار احداث شده است.
وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق تبریز به نمایندگی از سازمان ساتبا نسبت به صدور قرارداد خرید برق، نظارت و اتصال به شبکه نیروگاه اقدام نموده است.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق تبریز، ادامه داد: این نیروگاه دارای قرارداد تضمینی ۲۰ساله برای فروش برق بوده که برایناساس وزارت نیرو متعهد به خرید برق تولیدی نیروگاه است.
وی بیان کرد: صدور صورتحسابها بهصورت دوره ماهانه انجام میپذیرد و مبلغ خرید نیز در هر ماه مشمول تعدیل بر مبنای اعلام بانک مرکزی خواهد بود. دوره بازگشت سرمایه این نیروگاه در حدود ۸/۳ سال پیشبینی میشود.
طهماسب پور با بیان اینکه با اتصال این نیروگاه تعداد نیروگاههای خورشیدی برق تبریز به ۸۱ فقره و با ظرفیت تجمیعی ۸۵۵ کیلووات در آبانماه سال ۱۴۰۳ رسید. اضافه کرد: این تعداد نیروگاه منصوبه در محدوده شرکت توزیع برق تبریز شامل نیروگاههای دارای قرارداد خرید تضمینی برق ویژه مشترکین عادی برق تبریز و مشترکین مشمول طرح حمایتی اقشار کمبرخوردار و همچنین نیروگاههای احداث شده در راستای تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات و ارگان های مشمول از برق تجدیدپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون هزینه احداث هر کیلووات نیروگاه خورشیدی در حدود ۲۵۰ میلیون ریال برآورد میشود که این قیمت بسته به شرایط احداث نیروگاه و تجهیزات بکار رفته متغیر خواهد بود و مساحت مورد نیاز برای احداث هر کیلووات نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک در حدود ۱۰ مترمربع است که این سامانه میتواند بر روی پشتبام، زمین، سقف سوله، پارکینگ و... نصب گردد.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق تبریز، ادامه داد: مشترکینی که قصد سرمایهگذاری در حوزه احداث نیروگاههای خورشیدی و فروش انرژی در قالب قرارداد خرید تضمینی ۲۰ساله را داشته باشد تا سقف ظرفیت نیروگاهی ۲۰۰ کیلووات و محدود به دو برابر ظرفیت انشعاب برق، میتوانند به دفتر بازار برق شرکت توزیع برق تبریز مراجعه کنند.
وی تأکید کرد: این دفتر بهعنوان متولی جلب مشارکت نیروگاههای خورشیدی با شماره های تماس 33272395 و 33272473 آماده ارائه راهنمایی و رفع ابهامات متقاضیان این حوزه است.
طهماسب پور با بیان اینکه راهنمای متقاضیان در سایت برق تبریز به نشانی www.toztab.ir قسمت "احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و گازسوز" موجود است ادامه داد: برای احداث نیروگاه با ظرفیتهای بالاتر و آشنایی با سایر مدلهای سرمایهگذاری این حوزه، متقاضیان میتوانند به سایت سازمان ساتبا به نشانی https://investmentmodels.satba.gov.ir مراجعه نمایند.
انتهای پیام/