تاریخ : شنبه 8 فروردين 1405
کد 3633

پاسخگویی به ۵۳ هزار تماس با اولین سامانه هوشمند پاسخگویی در برق تبریز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از پاسخگویی به بیش از ۵۳ هزار تماس توسط شهروندان با مرکز فوریت‌های برق تبریز از زمان آغاز جنگ رمضان و حملات هوایی آمریکایی، صهیونی به میهن اسلامی در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا امروز، از طریق اولین سامانه هوشمند پاسخگویی خبر داد.
به گزارش پایگاه  اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، اکبر فرج نیا، با اشاره به آغاز جنگ رمضان و حملات هوایی آمریکایی، صهیونی به میهن اسلامی از ۹ اسفندماه سال گذشته اظهار کرد: اکیپ‌های عملیاتی در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و به‌منظور پاسخگویی به مشترکان سامانه هوشمند پاسخگویی راه‌اندازی شده است.
 وی افزود: با گذشت نزدیک به چهار هفته از آغاز جنگ تحمیلی حدود ۵۰ اکیپ عملیاتی از همکاران برق تبریز همراه با سایر پرسنل صنعت برق کشور، بدون لحظه‌ای تعطیلی و با روحیه‌ای مثال‌زدنی، وظیفه خدمات‌رسانی را انجام داده‌اند. 
 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: نیروهای عملیاتی با از خودگذشتگی، بلافاصله به محل‌های حادثه اعزام شده و اغلب در کمتر از یک ساعت نسبت به برق‌دار کردن مناطق آسیب‌دیده اقدام کرده‌اند.
 فرج نیا با اشاره به راه‌اندازی سامانه جدید این شرکت از نیمه دوم سال ۱۴۰۴، گفت: این سامانه برای نزدیک به یک میلیون و دویست هزار مشترک خدمات ارائه می‌دهد. از مهم‌ترین مزایای این نرم‌افزار، قابلیت شناسایی و اطلاع‌رسانی خودکار به مشترکان در زمان بروز خاموشی گسترده است. به‌طوری‌که به‌محض وقوع حادثه، مشترکان محدوده شناسایی شده و پیام اطلاع‌رسانی برای آنها ارسال می‌شود.
 وی ادامه داد: اگر مشترکی با سامانه تماس بگیرد، به‌صورت گویا از علت قطعی مطلع می‌شود و با شماره‌گیری گزینه مربوطه، می‌تواند از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده آتی نیز آگاه شود. از دیگر نکات قابل‌توجه این سامانه، امکان ثبت درخواست‌های مردمی، اعم از مشکلات معابر یا گزارش خاموشی، به‌صورت سیستمی است که خود یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود.
 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در خصوص آمار تماس‌های دریافتی طی این دوره عنوان کرد: از تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا امروز، بیش از ۵۳ هزار تماس توسط شهروندان با مرکز فوریت‌های برق تبریز برقرار شده که از این تعداد، ۹ هزار و ۵۰۰ تماس (۱۸ درصد) توسط همکاران و ۴۳ هزار و ۵۰۰ تماس (۸۲ درصد) نیز به‌صورت خودکار توسط سیستم پاسخ داده شده است.
 وی با بیان اینکه تعدادی از این حوادث مربوط به ایرادات عادی شبکه بوده، تأکید کرد: عمده قطعی‌ها و حوادث به وجود آمده، حدود ۸۰ درصد موارد، مربوط به شرایط جنگی بوده که توسط همکاران دراسرع‌وقت رفع شده است.
 فرج نیا در پایان با تأکید بر تداوم خدمات‌رسانی خاطرنشان کرد: همکاران برق تبریز تا آخرین لحظه در کنار همشهریان خود هستند و تمام تلاش خود را به کار می‌بندند تا روشنایی شهر و خانه‌ها پایدار بماند.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 8 فروردين 1405
  • ساعت 10
  • توسط علی سلیمی گلیزه
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh