تاریخ : يکشنبه 15 مهر 1403
کد 3084

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:

اجرای بالغ بر 690 میلیارد ریال پروژه در مناطق تحت پوشش برق تبریز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: تا به امروز ۱۸۳ پروژه بااعتبار ۶۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد آماده تحویل است.

به گزارش روابط‌عمومی، در بیست و چهارمین نشست شورای معاونان، مشاوران و مدیران شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه موضوع کابل‌های خودنگهدار جزو اولویت‌های شرکت است، اظهار کرد: از ابتدای سال 1403 تا به امروز ۱۸۳ پروژه بااعتبار ۶۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آماده تحویل است که از این تعداد ۱۰۸ پروژه بااعتبار ۳۳ میلیارد تومان به‌صورت ۱۰۰ درصدی به اتمام رسیده و ۷۵ پروژه بیش از  90 درصد پیشرفت داشته است که باید سریعا اتمام یافته و تحویل گردد.
وی با تأکید بر اینکه لحظه‌ای تعلل در پیشبرد امور موجب عقب ماندن از تحقق اهداف و اجرای پروژه‌ها می‌شود افزود: هم‌زمان با اجرای این پروژه‌های، به میزان ۱۵۰۰ کیلومتر پروژه کابل خودنگهدار در قالب LC توسط شرکت توانیر تعریف و تکلیف شده که باید پیگیری و اجرا شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در ارائه خدمات مطلوب به مشترکان، اضافه کرد: برگزاری مانور وصول مطالبات یک تکلیف بوده و باید مستمر برگزار شود و اگر مشکلی وجود دارد باید مطرح و هماهنگی‌های لازم انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به نقش مؤثر اکیپ‌های نوسازی در اجرای پروژه‌ها، گفت: اکیپ‌های نوسازی آبروی شرکت هستند، چرا که با از خودگذشتگی و تلاش شبانه‌روزی پروژه‌ها را اجرا می‌کنند و قدردان تک‌تک این عزیزان هستیم.

انتهای پیام/
 

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 15 مهر 1403
  • ساعت 12
  • توسط itshams itshams
  • ویرایش شده
  • در شنبه 21 مهر 1403
  • ساعت 09
  • توسط itshams itshams
نظرات شما
captcha refresh